fbpx

Ajattelemme asiakkaan parasta ja pidämme kiinni sovitusta

T-Base on vuonna 1999 perustettu yritys ja meillä on pitkät perinteet asiantuntijaorganisaationa, jossa työtehtävät hoidetaan työajalla. Ajattelemme asiakkaan parasta ja pidämme kiinni sovitusta. Oman henkilökunnan lisäksi käytämme hankkeissa kumppaneita sekä täydentämään osaamistamme että mahdollistamaan hankkeiden nopeamman läpiviennin.  

T-Base työpaikkana

Olemme kiinnostuneita kehittämään, kehittymään ja auttamaan niin asiakkaita kuin toisiamme. Arvostamme teknistä osaamista ja suhtaudumme työtehtäviin vakavasti, mutta muuten otamme rennosti. Työyhteisömme on pieni ja tiivis, mutta sitäkin hauskempi. Meillä on hyvä työilmapiiri ja autamme toisiamme mielellämme. Otamme haasteita vastaan ja haluamme oppia uutta. Töitä teemme yhdessä toimistolla, asiakkaan tiloissa ja toisinaan kotitoimistolla. 

Työnhakijalle

T-Basen asiantuntijana menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita, ratkaista ongelmia sekä vahvaa perusosaamista ohjelmistotekniikasta. Hyvän pohjan kehittäjän tehtäviin antaa ohjelmistotekniikan insinöörin (AMK) tutkinto tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

T-Basen asiantuntijat työskentelevät Microsoftin tuotteilla. Tehtävissä alkuun pääsemistä helpottaa perusosaaminen ainakin yhdestä seuraavista teknologioista: .Net, SQL kieli, SSIS, SSAS, SSRS, SharePoint, PowerApps tai Power BI.

Kaikki yrityksemme asiantuntijat työskentelevät asiakasrajapinnassa ja osallistuvat erilaisiin hankkeisiin eri asiakkuuksissa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta työskennellä T-Basella, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja yrityksestämme. Hakemuksessa toivomme sinun kertovan osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä minkälaista tehtävää etsit ja miten olisit käytettävissä. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@t-base.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset ja olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
Johanna Eskola
toimitusjohtaja
puh. +358 50 358 8615
johanna.eskola@t-base.fi

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Käytämme hankkeissa kumppaneita sekä täydentämässä osaamistamme että resurssointiamme. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan osaamistasi T-Basen käyttöön. Keskustelemme mielellämme mahdollisesta yhteistyöstä.

Satoja onnistuneita konsultointiprojekteja vuodesta 1999.

Haluatko lisätietoja?

Ota suoraan yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.