fbpx

Vuosi 2021 ja alkuvuosi 2022

Vuosi 2021 tuli ja meni koronan kanssa. Yleisesti vuotta 2021 leimasi koronarokotusten edistyminen sekä rajoitusten vaiheittainen kiristyminen ja höllentyminen. Onneksi asiakkaamme ovat selvinneet hyvin koronasta ja meidän on ollut mahdollista työskennellä täysipainotteisesti myös etänä, joten olemme välttyneet suuremmilta ongelmilta.

Liiketoiminnan kannalta vuosi 2021 oli hyvä ja saimme sekä uusia asiakkaita, että jatkoimme hyvää yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

”Yhteistyö T-Basen kanssa on toiminut hyvin ja olemme saaneet palvelua nopeallakin aikataululla. Meille on erityisen tärkeää luotettavat ja laadukkaasti toimivat yhteistyökumppanit, sillä heidän toimintansa vaikuttaa olennaisesti siihen, mitä voimme tarjota omille asiakkaillemme.” Totesi Jari Arve Smart Energiapalveluilta kuvatessaan yhteistyötä T-Basen kanssa.

T-Basen vuosi 2021 lukuina (suluissa vuosi 2020):

  • Liikevaihto 793 000 € (800 000 €)
  • Voitto oli 158 000 € (159 000 €)
  • Henkilöstö 9 hlö (8 hlö)

Tilikauden aikana meillä tapahtui muutamia henkilömuutoksia, joista viimeisimpänä Harto Kuukan aloittaminen T-Basen konsulttina loppuvuodesta.

Vuosi 2022 alkoi kovin positiivissa merkeissä, mutta tätä kirjoittaessa on yleinen tunnelma muuttunut ja koronatilanteen hellittämisestä syntynyt ilo on hautautunut  Ukrainan tilanteen synnyttämän huolen alle.

Muuttuneesta tilanteesta johtuen olemme päättäneet osallistua talkoisiin ja lahjoittaneet pienen summan Lääkärit Ilman Rajoja järjestön tärkeään työhön katastrofialueilla. Voit tutustua järjeston toimintaan heidän nettisivuillaan: https://laakaritilmanrajoja.fi/.

Kiinnostuitko?

Voimme auttaa yritystäsi kehittämään IT-ratkaisuja ja saamaan paremman hyödyn olemassa olevista järjestelmäratkaisuista.

Seuraa meitä somessa:

Tutustu myös näihin:

Haluatko lisätietoja?

Ota suoraan yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.