fbpx

T-Basen 20-vuotisjuhlat juhlittu!

Vietimme toukokuun 9. päivä T-Basen 20-vuotisjuhlia iloisissa tunnelmissa Radisson Blue Plazassa Helsingissä. Paikan päälle oli kokoontunut runsas joukko yrityksemme asiakkaita, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä, entisiä työntekijöitä ja samoissa hankkeissa toimineita ihmisiä. Tunnelma oli katossa.

Illan aikana saimme kuulla T-Basen osakkaiden ja konsulttien Juha Kokkosen sekä Tero Ramun kertomana yrityksen historiaa. Alun perin Leppävaarassa aloittanut yritys siirtyi Kotkaan vuonna 2003 Juha Kokkosen tullessa mukaan rakentamaan T-Basea. Esityksessä selvisi myös, että ensimmäinen työntekijä aloitti T-Basella vuonna 2005.  

T-Basen 20vuotisen taipaleen juhlistaminen tuntui erityisen hyvältä. Juhlaan saapui lukuisia tuttuja vuosien varrelta ja illan keskusteluissa muisteltiin monia vanhoja projekteja. Paikalle saapuneiden ihmisten määrä kertoo, että olemme osanneet tehdä jotain oikein ”, summaa hallituksen puheenjohtaja Juha Kokkonen.  

Illan kohokohtana oli Stand-up koomikko Arimo Mustosen esitys, josta parhaimpia tilannekomiikkavinkkejä voi soveltaa kotioloissa (jos uskaltaa). Varsinaisen tilaisuuden päätyttyä siirryimme sankoin joukoin Olutravintola Kaislaan.  

Nyt on juhlat juhlittu ja aika on keskittyä rakentamaan tulevia vuosia. Mikä muuttuu tulevaisuudessa? Teknologia ainakin varmasti. Mihin mennään? Asiakkaiden mukana pilveen. Mikä ei muutu? Asiakas ja asiakkaan tarve ovat tekemisen keskiössä myös jatkossa  meitä ei ole olemassa ilman asiakkaita.  Mutta voidaksemme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisessa tavalla tarvitsemme kumppaneita myös jatkossa. 

Kiitos kaikille kahdenkymmenen vuoden aikana mukana olleille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.