fbpx

T-Base Oy täyttää 20 vuotta!

Alun perin Espoon Leppävaarassa perustettu T-Base Oy on merkitty kaupparekisteriin toukokuussa 1999 ja näin ollen yritys täyttää tänä vuonna 20 vuotta. T-Base Oy:n liiketoiminta keskittyy asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen yritys- ja julkishallinnon organisaatioille. T-Base Oy on osa Microsoft Oy:n kumppaniverkostoa ja yrityksen osaaminen on aina keskittynyt Microsoft teknologioihin.

”Vuosien varrelle mahtuu monenlaisia hankkeita ja vaiheita. Perusasiat ovat kuitenkin pysyneet samoina: tyytyväiset asiakkaat, osaavat tekijät ja Microsoft teknologiat ovat T-Basen toiminnan perusta.” summaa yrityksen perustaja Tero Ramu. Ramu toimi pitkään T-Base Oy:n toimitusjohtajana ja keskittyy nykyisin tietovarasto- ja raportointihankkeiden lisäksi kouluttamiseen.

Vuosi 2019 on T-Basen toiminnan 20. vuosi. Juhlistamme tähänastista taivalta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toukokuussa pidettävässä tilaisuudessa.

”Juhlavuosi on alkanut kiireisissä merkeissä ja uskomme liiketoiminnan myönteisen kehityksen jatkuvan myös tänä vuonna. Asiakkaat ovat koko ajan kiinnostuneempia hyödyntämään Microsoftin pilvipalveluita tehokkaammin ja meillä on siihen tarvittavaa osaamista.” Toteaa T-Base Oy:n toimitusjohtaja Johanna Eskola.

Lisätietoja

Johanna Eskola
toimitusjohtaja
Puh. 050 358 8615
johanna.eskola@t-base.fi

T-Base Oy on kotkalainen Microsoft teknologioihin keskittynyt ICT-alan asiantuntijayritys. Vuonna 2018 T-Base Oy:n liikevaihto oli 632 000 € ja liiketulos 63 000 €. Vuoden 2018 aikana T-Base Oy rekrytoi uusia työntekijöitä ja vuoden lopussa henkilöstömäärä oli 10.