fbpx

Power BI webinaari ja koulutuksia!

Paremmasta raportoinnista kiinnostuneille on tarjolla ilmainen webinaari ”Johdetaanko teillä peruutuspeilin vai päivän tiedon perusteella? Power BI:n mahdollisuudet”.

Webinaarin ajankohta on 13.10.2017 klo 9:00. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä.

Webinaarin lisäksi olemme julkaisseet ensimmäiset kaikille avoimet koulutukset. Nyt julkaistujen koulutusten aiheina ovat “SQL päivittäisenä työkaluna” sekä “Power BI:n hyödyntäminen raportoinnissa”. Koulutusten sisällöt ja linkit ilmoittautumissivulle löytyvät T-Basen nettisivuilta: http://www.t-base.fi/koulutukset/.

Kouluttamisella on T-Base Oy:ssä pitkät perinteet tiiviin kumppaniyhteistyön ja asiakaskohtaisten koulutusten kautta. Luokkahuonekoulutusten tarve ei ole kadonnut, mutta kokemuksemme mukaan yhä useampi haluaisi osallistua koulutukseen omalta työpisteeltään ja jatkossa tarjoamme mahdollisuuden myös siihen.

Uudet koulutukset ja ilmoittautumislinkit julkaistaan jatkossa T-Basen nettisivuilla. Kaikille avoimien koulutusten lisäksi tarjoamme myös asiakaskohtaisia koulutuksia ja jatkamme koulutusyhteistyötä nykyisen kumppanin kanssa.


Lisätietoja:

Johanna Eskola
Toimitusjohtaja
050-3588615
johanna.eskola@t-base.fi