fbpx

Johanna Eskola aloitti uutena toimitusjohtajana

T-Base Oy:n toimitusjohtajana on 1.5.2017 aloittanut Johanna Eskola. Eskola siirtyy tehtävään Fujitsu Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut myyntitehtävissä.

Johanna Eskolalla on usean vuoden kokemus IT-palveluiden myynnistä. Myös T-Basen toiminta on Eskolalle entuudestaan tuttua hänen toimittuaan aiemmin urallaan T-Base Oy:ssä myyntipäällikkönä.

”Aloitan toimitusjohtajan tehtävässä hyvällä ja odottavaisella mielellä. T-Basen toiminnan kehittäminen tarjoaa minulle uusia haasteita ja runsaasti mahdollisuuksia oppia uutta”, Eskola toteaa.

T-Basen perustaja ja hallituksen jäsen Tero Ramu on tyytyväinen Eskolan valintaan. ”Tunnemme Eskolan entuudestaan ja uskomme hänen olevan yritykselle tässä vaiheessa sopiva toimitusjohtaja. Eskolalla on vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja aktiivinen ote viedä asioita eteenpäin.”

Yrityksen edellinen toimitusjohtaja Börje Uimonen siirtyy uusien haasteiden pariin. Hallituksen puheenjohtaja Jyrki Virtanen kiittää Uimosta hänen panoksestaan yritykselle ja toivottaa Uimoselle menestystä uusissa työtehtävissään.

Juha Kokkonen, Jyrki Virtanen sekä yrityksen perustaja Tero Ramu jatkavat edelleen T-Basen hallituksen jäseninä.

Lisätietoja:

Jyrki Virtanen, hallituksen puheenjohtaja
T-Base Oy
puh. 040 865 8445
etunimi.sukunimi@t-base.fi

Johanna Eskola, toimitusjohtaja
T-Base Oy
Puh. 050 358 8615