fbpx

Haetaan kumppaneita

T-Base on Microsoft teknologioihin erikoistunut ICT-asiantuntijatalo. Etsimme tulevia hankkeita varten kumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita tekemään molempia hyödyttävää yhteistyötä.

T-Basen keskeisiä osaamisalueita ovat Microsoftin BI-tuotteet, SharePoint ja .Net ohjelmointi. Toisinaan tarvitsemme näille alueille lisäresursseja, mutta usein olisi käyttöä erityisesti Microsoft CRM, AX tai projektinhallintaosaamiselle.

Hankkeet, kumppanitarpeet ja aikataulut vaihtelevat laidasta laitaan, mutta usein käytännössä tarvitaan suomen kielen taitoa. Kumppaneissa arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä ja tietysti kovaa asiaosaamista.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteisistä mahdollisuuksista, ota yhteyttä ja ehdota sinulle sopivaa tapaamisaikaa.

Lisätietoja:

Johanna Eskola
toimitusjohtaja
Puh. 050 358 8615
johanna.eskola@t-base.fi


T-Base Oy on Microsoft teknologioihin erikoistunut ICT-asiantuntijatalo, jonka pääosaamisalueita ovat Microsoftin Business Intelligence, SharePoint ja .Net ohjelmointi. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti suuria ja keskisuuria Suomessa toimivia yrityksiä.