fbpx

T-Base työpaikkana

Olemme kiinnostuneita kehittämään, kehittymään ja auttamaan niin asiakkaita kuin toisiamme. Arvostamme teknistä osaamista ja suhtaudumme työtehtäviin vakavasti, mutta muuten otamme rennosti. Työyhteisömme on pieni ja tiivis, mutta sitäkin hauskempi. Meillä on hyvä työilmapiiri ja paljon pitkäaikaisia työntekijöitä. Töitä teemme yhdessä toimistollamme, asiakkaan tiloissa ja etätyönä.

Työnhakijalle

T-Basen asiantuntijana menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita, ratkaista ongelmia sekä vahvaa perusosaamista ohjelmistotekniikasta. Hyvän pohjan kehittäjän tehtäviin antaa ohjelmistotekniikan insinöörin tutkinto (AMK) tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Asiantuntijamme työskentelevät Microsoftin tuotteilla. Tehtävissä alkuun pääsemistä helpottaa perusosaaminen ainakin yhdestä seuraavista teknologioista: .Net, SQL-kieli, SSIS, SSAS, SSRS, SharePoint, Power Apps tai Power BI.

Kaikki yrityksemme asiantuntijat työskentelevät asiakasrajapinnassa ja osallistuvat erilaisiin asiakashankkeisiin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta työskennellä T-Basella, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja yrityksestämme. Hakemuksessa toivomme sinun kertovan osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä minkälaista tehtävää etsit ja miten olisit käytettävissä. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@t-base.fi.

Käsittelemme kaikki hakemukset ja olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
Johanna Eskola
toimitusjohtaja
puh. +358 50 358 8615
johanna.eskola@t-base.fi

Etsimme Microsoft-osaajia alihankintakumppaneiksi

Käytämme hankkeissamme myös alihankintakumppaneita täydentämään osaamistamme ja resursointiamme. Kumppaneissa arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä sekä tietysti kovaa asiaosaamista. Työskentelemme pääasiassa Kotkassa, mutta kokenut kumppani voi sijaita missä vaan.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan yhteisistä mahdollisuuksista, ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja?

Ota suoraan yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.