fbpx

Osaava ja ketterä kumppani IT-hankkeissa

Olemme vuodesta 1999 lähtien toiminut Microsoftin teknologioiden parissa toimiva IT-asiantuntijatalo. Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia ja osaamista niin isoissa kuin pienemmissä IT-hankkeissa. Asiakkaamme luottavat meihin, koska olemme ammattitaitoinen, ketterä ja joustava kumppani.

Meillä on teknologiaosaamista kattavasti muun muassa tietokanta-, data-, sovelluskehitys- ja SharePoint-hankkeisiin. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittyä ja kasvattaa osaamistamme. Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä. 

Tarjoamme koulutuksia asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus kouluttamisesta. Voit tutustua koulutuksiimme tarkemmin täällä.

T-Base Oy

Töihin T-Baselle

Kannustavassa työyhteisössämme pääset kehittämään omaa osaamistasi Microsoft-asiantuntijana. Työyhteisömme on pieni ja tiivis, mutta sitäkin hauskempi. Hyvän pohjan tehtäviin antaa ohjelmistotekniikan insinöörin tutkinto (AMK) tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Etsimme kumppaneita

Käytämme hankkeissamme myös alihankintakumppaneita täydentämään osaamistamme ja resursointiamme. Kumppaneissa arvostamme avoimuutta, rehellisyyttä sekä kovaa asiaosaamista Microsoftin teknologioiden parissa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin:

Tiedotteet
T-Base

Tilinpäätöstiedote 2020

Covid-19 pandemia teki vuodesta 2020 monella tavalla haastavan. T-Base suoriutui haastavana vuonna hyvin, liikevaihto kasvoi hieman ja tulos parani selvästi.

Lue lisää »

Satoja onnistuneita konsultointiprojekteja vuodesta 1999.

Haluatko lisätietoja?

Ota suoraan yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.