fbpx

Smart Energiapalvelut luottaa toiminnassaan laadukkaisiin kumppaneihin

Smart Energiapalvelut ja T-Base ovat tehneet yhteistyötä jo lähes 10 vuoden ajan. Matkan varrelle on mahtunut sekä pienempiä että suurempia yhteistyöprojekteja. Smart Energiapalveluille on ensiarvoisen tärkeää toteuttaa asiakaslupaukset ja tähän tarvitaan tehokkaita ja laadukkaita kumppaneita.

Smart Energiapalvelut tuottaa kattavasti palveluita energia-alan yrityksille. Yrityksen asiakkaita ovat energia-alan toimijat, kuten sähkö-, kaukolämpö- ja vesiyhtiöt, joille yritys tarjoaa mm. taloushallinnon, tietohallinnon, asiakkuudenhallinnan palveluita sekä ICT- ja mittauspalveluita.

”Meillä on hyvin laaja kokonaisuus energia-alan yrityksille suunnattuja palveluita ja ratkaisuja. Toimimme palveluintegraattorina ja pystymme tarjoamaan erilaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaisesti. Olemme toimineet pitkään energia-alalla, joten puhumme samaa kieltä asiakkaidemme kanssa ja pystymme tunnistamaan heidän tarpeitaan. Meillä on myös laaja kumppaniverkosto, joka on tärkeä osa palveluidemme tuotantoa”, kuvailee Jari Arve Smart Energiapalveluiden toimintaa.

T-Basen ja Smart Energiapalveluiden lähes 10 vuoden mittaisen yhteistyön ajalle on mahtunut sekä pienempiä että isompia projekteja. T-Base on ollut kumppanina erityisesti tietokantojen, tietovarastojen ja tietojen hyödyntämiseen liittyvissä projekteissa. Hyvänä esimerkkinä yhteistyöstä on tietovarastohanke, jossa dataa on haettu useista eri järjestelmistä tietovarastoon raportointia varten. Tietovaraston hyödyntäminen mahdollistaa raportoinnin tekemisen eri välineillä, kuten Power BI:llä, SSRS:llä ja tarvittaessa myös muilla teknologioilla. Viimeisin yhteinen projekti oli asiakastietojärjestelmien vaihtoon liittyvä konversio.

”Yhteistyö T-Basen kanssa on toiminut hyvin ja olemme saaneet palvelua nopeallakin aikataululla. Meille on erityisen tärkeää luotettavat ja laadukkaasti toimivat yhteistyökumppanit, sillä heidän toimintansa vaikuttaa olennaisesti siihen, mitä voimme tarjota omille asiakkaillemme. Muuntautumiskyky ja joustavuus ovat tänä päivänä tärkeitä ominaisuuksia ja T-Base on osoittautunut ketteräksi ja joustavaksi kumppaniksi, joka pystyy tarvittaessa myös nopeisiin toimituksiin”, Arve kertoo.

”Viimeisin asiakastietojärjestelmien vaihto oli yksi historiamme suurimmista IT-projekteista, jossa tiukka aikataulu asetti kovia paineita. Onnistuimme tekemään puolessa vuodessa käyttöönotot, joihin on yleensä mennyt vuosi tai kaksi. Erityisesti tämä on jäänyt mieleen onnistuneena projektina, jossa yhteistyö T-Basen kanssa sujui hyvin”, Arve jatkaa.

  • Smart Energiapalvelut on ollut osa vuonna 1991 perustettua Satapirkan Sähkö Oy:tä ja eriytetty omaksi yhtiökseen vuonna 2019.

  • Yrityksen virallinen nimi on Sallila Energiapalvelut Oy ja se on osa Sallila Yhtiöt konsernia.

  • Yrityksen liiketoimintana oli alun perin sähkönhankinta ja käytönvalvonta. Yritys on jo yli 20 vuotta tuottanut kattavasti erilaisia energia-alan palveluita pienemmille energia-alan toimijoille.

  • Haastatteluun vastasi Jari Arve, joka vastaa Smart Energiapalveluiden tietohallinnon ja asiakkuudenhallinnan palveluista.

    www.smartenergia.fi

Kiinnostuitko?

Voimme auttaa yritystäsi kehittämään IT-ratkaisuja ja saamaan paremman hyödyn olemassa olevista järjestelmäratkaisuista.

Tutustu myös näihin:

Haluatko lisätietoja?

Ota suoraan yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö.