IT-ratkaisuja liiketoimintasi tueksi​

Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja ja saamaan paremman hyödyn olemassa olevista ohjelmistoratkaisuista. 

Olemme joustava kumppani, kun tarvitset apua vaativissa ohjelmistoprojekteissa, niin isoissa kuin pienissä. Olemme mukana aina tarpeen kartoituksesta ja määrittelystä lähtien ja jatkamme yhteistyötä myös toteutuksen valmistuttua. Ratkaisumme perustuvat aina asiakastarpeisiin.

Asiantuntijamme ovat Microsoft-teknologioiden (SQL, SharePoint, .Net) ammattilaisia ja huomioimme toteutuksissa aina Microsoftin suositukset. 

Miten voimme auttaa?

Ohjelmistokehitys​

Toteutamme monipuolisia liiketoimintaa tukevia sovelluksia hyödyntäen Microsoftin teknologioita (.NET, C#, SQL Server). Toteutuksemme vaihtelevat valmiiden ympäristöjen muokkauksesta aina monitasoisiin, kustomoituihin ja integraatioita vaativiin web-sovelluksiin, joissa hyödynnämme myös muita vaativia web-teknologioita (Angular2 + ym. frameworkit).

Microsoft Business Intelligence​

Toteutamme Business Intelligence tietovarasto-, integraatio-, analysointi- ja raportointiratkaisuja, jotka mahdollistavat monipuolisen ja ajantasaisen tiedonsaannin olennaisista tietojärjestelmistä. Ratkaisuissa hyödynnämme Microsoftin teknologioita: Azure Synapse Analytics, Azure SQL, Data factory, Data flow, Databricks, Onpremise Microsoft SQL (SSIS, SSAS, SSRS) sekä Power BI analytiikkatyökalua.

SharePoint-ratkaisut​

Meillä on vuosien kokemus erilaisten SharePoint-ratkaisujen ja -palveluiden tuottamisesta aina yksinkertaisista kustomoinneista monimutkaisiin portaaleihin. Teemme toteutuksia sekä asiakkaan omaan että Online SharePoint ympäristöön.

Office365​

Autamme asiakkaitamme saamaan Microsoftin Office365 -palveluista enemmän irti toteuttamalla palvelun päälle asiakaskohtaisia ratkaisuja. Ratkaisuissa hyödynnetään esimerkiksi PowerApps, Online SharePoint ja Microsoft Flow palveluita.

Haluatko kuulla lisää?

Tulemme mielellämme kuulemaan, millaisia tarpeita yrityksessänne on ja kerromme, miten olemme auttaneet muita asiakkaitamme.

Satoja onnistuneita ohjelmistoprojekteja vuodesta 1999.