fbpx

Kasvata osaamista koulutuksillamme​

Koulutuksemme auttavat yritystänne saamaan paremman hyödyn olemassa olevista järjestelmäratkaisuista. 

Tarvitsetteko apua raportoinnissa, datan analysoinnissa tai haluatteko kehittää osaamistanne tietokantojen hyödyntämisessä? Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus sekä kouluttamisesta että käytännön toteutuksista. Koulutuksemme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti suurimman hyödyn saamiseksi.

Koulutukset:

Power BI -koulutus

Raportoinnin perusteet

Power BI on monipuolinen alusta ja vastaa monipuolisesti organisaatioiden raportointi- ja analysointitarpeisiin. Tässä koulutuksessa opit, miten tehdään Power BI -raportteja ja julkaistaan raporteista koontinäyttöjä pilvipalveluun.

SQL -koulutus

SQL päivittäisenä työkaluna

Tässä koulutuksessa opit yhdistämään ja hakemaan tietoa SQL-kielellä tietokannoista sekä julkaisemaan hakemasi tiedon Microsoftin analytiikkatyökalu Power BI:n avulla. 

Power BI & SQL -koulutus

Yhdistä Power BI ja SQL raportoinnissa

Tässä koulutuksessa opit yhdistämään ja hakemaan tietoa SQL-kielellä tietokannoista sekä julkaisemaan hakemasi tiedon Microsoftin analytiikkatyökalu Power BI:n avulla. 

SSIS -koulutus

SSIS integrointityökalun hyödyntäminen

Server Integration Services (SSIS) on tietojen integrointityökalu. Tässä koulutuksessa tutustutaan SSIS toteutuksiin hyväksikäyttäen Microsoftin Visual Studio ja SQL Server välineitä. Kurssilla opit kuinka voit tehokkaasti toteuttaa SSIS integrointiratkaisuja.

Artikkeli

Asiakaskohtaisella koulutuksella saavutat enemmän​

Asiantuntijamme ovat kouluttaneet jo satoja ammattilaisia vuodesta 1999 lähtien ja suosittelevat räätälöityä koulutuksia. Lue vinkit, miksi räätälöity koulutus on hyvä valinta ja mitä kannattaa huomioida koulutusta tilattaessa.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Ota yhteyttä sähköpostilla koulutukset@t-base.fi