fbpx

Viimeisiä viedään ennen lomia

Keväällä tuli kaksi vuotta täyteen T-Basen toimitusjohtajana ja tarkoitukseni oli vapun tienoilla kurkistaa taaksepäin summatakseni kuluneet kaksi vuotta. Tässä kuitenkin kävi niin kuin kävi, eli muut työt veivät mennessään ja tässä sitä nyt istun toimistolla kesäkuisena iltapäivänä tätä kirjoittamassa. 

Nämä kaksi vuotta ovat menneet nopeasti ja niihin on mahtunut paljon uuden oppimista ja oivaltamista. On ollut hienoa huomata, että jotain sitä on aikaisemmissa tehtävissään oppinut, mutta vielä hienompaa on ollut nähdä, mitä järjestelmällisellä työllä saadaan aikaan. 

Kuluneiden kahden vuoden aikana on päivitetty yrityksen logo, teemat ja nettisivut, palkattu uutta väkeä, toteutettu demo ja nyt myös päivitetty samainen demo, tehty uusia sopimuksia sekä asiakkaiden että kumppaneiden kanssa, tarkennettu sisäisiä toimintaohjeita, opittu uutta ja pidennetty eliniän ennustetta nauramalla.

Keväällä vietimme myös yrityksemme 20-vuotisjuhlia hyvässä seurassa. Juhliin liittyi, niin kuin aina merkittävä määrä valmistelua ja suunnittelua, mutta kyllä kannatti. Ilta oli tunnelmallinen ja ohjelmaltaan yrityksemme näköinen. 

Kesäloman kynnyksellä olemme päättäneet poistaa yhden kasvun esteen ja muuttaa isompiin tiloihin. Nykyisiä tiloja koskeva vuokrasopimus on irtisanottu ja uusi sopimus allekirjoitettu kesäkuussa. Kesälomien jälkeen palaamme kuitenkin vielä vanhoihin tiloihin ja uuteen toimistoon siirrymme vasta loppuvuodesta. 

Tällä hetkellä useimpien mielessä taitaa kuitenkin olla tulevat lomat ja ennen kaikkea tehtävät, jotka tulee saattaa maaliin vielä ennen lomia.  

Hyvää kesää kaikille ja rentouttavaa lomaa lomailijoille! 

 

Kirjoittaja Johanna Eskola on T-Basen toimitusjohtaja, joka rentoutuu reissaten.  

PowerApps-Demo on päivitetty vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja kysymyksiin. Demo keskittyy turvallisuushavaintojen kirjaamiseen ja havainnollistaa hyvin PowerAppsin ominaisuuksia. 

Mikäli demoon tutustuminen kiinnostaa tai haluat nähdä päivitetyn version, niin ota yhteyttä: johanna.eskola@t-base.fi

Artikkeli

PowerApps on Microsoftin sovellustyökalu, jolla voi kehittää erilaisia mobiili- ja selainkäyttöön tarkoitettuja sovelluksia. Se on koodivapaa kehitysalusta, eikä sovellusten toteuttaminen PowerAppsilla välttämättä vaadi  syvällistä koodausosaamista.