fbpx

Koronaa ja kumppaneita​

Pari viikkoa sitten päätimme siirtyä etätöihin koko yrityksen voimin. Kaikissa organisaatioissa töitä ei voi tehdä etänä, mutta meidän työtehtävät voi, joten päätimme pysyä kotitoimistoilla ja näin omalta osaltamme pienentää koronaviruksen leviämisen mahdollisuuksia.

Etätöihin siirtyminen ei juurikaan ole vaikuttanut asiakastyöskentelyyn, koska suurin osa asiakaspalavereista hoidetaan myös normaalitilanteessa etänä. Lisäksi on ollut ilo huomata, miten hyvät valmiudet meillä on etätyöskentelyyn, niin tekniset kuin selvästi myös kaikkien omat henkiset valmiudet. Eniten järjestelyjä on todennäköisesti aiheutunut kunnollisten etätyöpisteiden järjestämisestä koteihin.  tätyöergonomiaa on koronaviruksen ajaksi parannettu siirtämällä tarvittavia välineitä toimistolta koteihin, jokaisen oman tarpeen mukaan.

Korona ottaa aikansa ja sen vaikutukset näemme vasta myöhemmin. Tällä hetkelle töitä tehdään kuitenkin normaalisti ja samalla suunnitellaan myös tulevaisuutta. Ja kuten tähänkin asti, niin myös tulevaisuudessa tarvitsemme kumppaneita täydentämään tiimiämme.

Pääsääntöisesti työskentelemme Microsoft teknologioiden parissa, joten myös kumppaneilta yleensä haetaan Microsoft osaamista. Mutta tarpeet vaihtelevat eri asiakkaissa ja hankkeissa. Vaatimuksena kumppaneille on tahto tehdä reilua ja avointa yhteistyötä.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kumppanuudesta ensimmäistä kertaa tai päivittämään tilannetta, niin ota yhteyttä tai varaa aika keskustelulle linkistä:  https://outlook.office365.com/owa/calendar/TBaseOy1@t-base.fi/bookings/

Lisätietoja:

Johanna Eskola

toimitusjohtaja

puh. 050 3588615 

johanna.eskola@t-base.fi

 

T-Base Oy on Microsoft teknologioihin erikoistunut ICT-asiantuntijatalo, joka tuottaa Microsoft teknologioihin pohjautuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja.